Lantis-lunken

Jag har haft lite för mycket den senaste tiden, något som händer lite för ofta, så just nu försöker jag gå ner på lågvarv. Hitta tillbaka till lantis-lunken, där man helt glömmer bort att det finns en klocka man kan titta på och där det faktum att dagen så småningom kommer att ta slut inte är något som bekommer en.

Idag blev det en tripp in till stan (Stockholm) för att ha brunch hos min vän Anna och hennes pojkvän Erik. Med oss var också Kicki och Signe, vi utgör en del av vårat gamla “gymnasiegäng”. Sen åkte jag till Enköping med pappa för att titta på en Victoriavagn vi eventuellt ska köpa. Under kvällen blev det lite städ och fix i torpet – plus att njuta av nyponrosorna och jasminen som nyss slagit ut.

Går man i ett tempo som passar i det gamla bondesamhället blir en dag som denna helt galen. Känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst och haft skitkul på det. Att bara umgås och prata om allt mellan himmel och jord är helt klart underskattat. Problemet är bara, att har man inte setts på några månader har alla lite svårt att sluta prata… Okej, ska jag vara ärlig har vi alltid svårt att sluta prata.

Vi gjorde blåbär/kokossmoothies och mimosas! Supergott.

Vi gjorde blåbär/kokossmoothies och mimosas! Supergott. För att inte nämna pannkakstårtan i mitten.

Signe fick ställa upp på att visa sin fina fläta (den är egentligen inbakad runtom) och Annas snygga kaffekoppar.

Signe fick ställa upp på att visa sin fina fläta (den är egentligen inbakad runtom) och Annas snygga kaffekoppar.

Gick upp på tappen och fick en käftsmäll av jasmindoften. Fast en inbjudande käftsmäll...?

Gick upp på tappen och fick en käftsmäll av jasmindoften. Fast en härlig käftsmäll……?

 Finns inte mycket som toppar den här i luktväg.

Finns inte mycket som toppar den här i luktväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.