Att produktivt lata sig

Får ofta läsa “det är så härligt när det regnar, då kan man mysa inne” och liknande kommentarer som man inte kan relatera till om man håller på med hästar/är bonde. Idag kan jag dock ansluta mig till mysa inne-skaran eftersom jag är ledig. Fint som snus. Jag har hängt på gården (fast inne i huset). Mitt problem är förstås att jag inte bara kan “sitta och mysa”. Måste göra nånting. Dagens göromål hittills har visserligen bestått av en del bloggläsande, men också en massa skrivande. Har faktiskt skrivit färdigt en saga jag hållit på med. Tjoff så var den klar och ska bara finputsas.

Har också köpt ägg av Catharina som har häst hos oss. Hon bor inte långt här ifrån och har ett gäng höns samt en fantastisk trädgård och växthus. För ett par veckor sen fick vi några plantor som inte fick plats hos henne, helt perfekt! Äggen var små och supersöta, tydligen är det nya höns som inte värper så stort än. Inte mig emot, tycker att de var jättefina.

Borde ju skriva för hand om jag ska försöka leva upp till någon sorts författarstereotyp.

Borde ju skriva för hand om jag ska försöka leva upp till någon sorts författarstereotyp.

Tossan låg och mös på sin stol.

Tossan låg och mös på sin stol.

Här har vi ju en skultuna-ljusstake. Mammas och pappas, visserligen.

Här har vi ju en skultuna-ljusstake. Mammas och pappas, visserligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.