Varde ljus

Jag är en riktig sucker på ljusslingor, levande ljus och ljusstakar i olika former. Absolut älskar Skultuna-ljusstakar. Fotade lite av det vi ställt upp i torpet om någon behöver lite ljusinspiration. Dock inte Skultuna-ljusstaken… Men den som väntar på nåt gott 😉
Köpte ett superfint glöggset i koppar på Stadsmissionen för några år sen. Problemet är bara att koppar blir väldigt varmt när man häller i varm glögg. Inte så genomtänkt att ha glöggkoppar i koppar då. Men ett, tu, tre blev de till gudomliga ljushållare på spiskåpan i 1700-talsköket. Började nästan undra om det är det de egentligen är till för.

Måste ju credda Gustaf som tagit den här bilden.

Min favoritlampa. Fick den av min fina vän Jennifer i födelsedagspresent och absolut älskar den!

Min favoritlampa. Fick den av min fina vän Jennifer i födelsedagspresent och absolut älskar den!

Ah jo jag ser att fönstren behöver putsas.

Och dessa har jag fått av min syster. Mina nära och kära vet helt klart vad jag gillar!

Och dessa har jag fått av min syster. Mina nära och kära vet helt klart vad jag gillar!

Dramatisk effekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.