Fattiglappar

Jag och sambon min försöker köpa så mycket som möjligt second hand, på loppis osv för att vi ska vara ena duktiga trädkramare som värnar om miljön. Kan kanske, möjligtvis finnas ett visst mått av ekonomiskt tänk med i spelet också. Men som fattiga konstnärer – hur glad blir man inte när ens nära och kära GER saker till en? Förbaskat glad ska ni veta. Pappa har donerat skruvdragare och elaggregat till hästhagen, bara så där. Häromdagen var Gustafs familj över på middag och hade med sig både stavmixer, grytlappar och en superfin skärbräda i ek. Som om det inte räckte skickade Gustafs mamma igår med en superfin linneduk, världens gulligaste vas och så en hög med mat på det. Bättre kan det ju inte bli! Särskilt inte eftersom vårat bord är bajsbrunt och behöver skylas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.